یکی دیگر ازعیوب دانه قهوه دانه های ترش میباشد.

در کل عیوب دانه های قهوه ممکن است بر اثر عوامل منفی در روند رشد ، برداشت ، و یا فرآوری بوجود بیاید.

همه این عیوب برای سلامتی مضر هستند.

پس در حین انتخاب دانه قهوه باید به این عیوب دقت بیشتری کرد

دانه های قهوه ترش و نیمه ترش دارای رنگ های قهوه ای روشن و بی رنگ هستند.

-نمره 5 ( اثر زیاد بر عطر و طعم قهوه )
-خصوصیات: در موارد حاد ، فنجان دارای بوی بد و متعفن است.دارای طعمی ترش همچون اسید استیک.
-علل کشاورزی:برداشت میوه های افتاده بر زمین یا بیش از حد رسیده.
-علل فرآوری: آلودگی آب در تمام مراحل خیساندن، بازیافت بیش از حد آب در طول فرآیند خیساندن ، تخمیر بیش از حد ناشی از خشک شدن آهسته ، ذخیره سازی با مقدار رطوبت بالا ، تخمیر بیش از حد در شرایط مرطوب در میوه ای که هنوز به درخت متصل است.

 

 

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه ترک

تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به

تفاوت کافی میکس و کاپوچینو

کاپوچینو چیست؟ کاپوچینو یک نوشیدنی از خانواده قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شکر و شیر درست شده است. اگر در درست کردن این نوشیدنی

کلد برو

کلد برو یا قهوه دمی سرد در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به

راف کافی

قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ،

کمکس

تاریخچه کمکس یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه