یکی دیگر ازعیوب دانه قهوه دانه های قهوه سیاه میباشد.

در کل عیوب دانه های قهوه ممکن است بر اثر عوامل منفی در روند رشد ، برداشت ، و یا فرآوری بوجود بیاید.

همه این عیوب برای سلامتی مضر هستند.

پس در حین انتخاب دانه قهوه باید به این عیوب دقت بیشتری کرد.

دانه های قهوه ای که در بخشی سیاه یا کاملا سیاه هستند معمولا بارزترین نقایض را دارند.

-نمره 4 ( اثر متوسط به بالا بر روی عطر و طعم )

-خصوصیات :دارای عطرو طعم تخمیری یا بد بو کرم خورده یا کپک زده

-علل کشاورزی: دانه های قهوه بر اثر تخمیر بیش از حد سیاه شدند، دانه های قهوه ای که بیش از حد رسیده اند و بر روی زمین افتادند، دانه های قهوه قبل از اینکه برسند چیده شده اند به طوری که سطوح کربوهیدرات توسعه نیافته است.

-علل فرآوری: ناشی از قهوه نارس که در دمای بسیار بالا خشک شده است.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه ترک

تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به

تفاوت کافی میکس و کاپوچینو

کاپوچینو چیست؟ کاپوچینو یک نوشیدنی از خانواده قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شکر و شیر درست شده است. اگر در درست کردن این نوشیدنی

کلد برو

کلد برو یا قهوه دمی سرد در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به

راف کافی

قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ،

کمکس

تاریخچه کمکس یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه