قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه

مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ، مانند لاته یا کاپوچینو. ژاپن به دلیل اختراع دم کشیدن آب آشامیدنی معروف است. و غیره با این وجود ، یک نوشیدنی بر اساس قهوه وجود دارد که در واقع در روسیه اختراع شد – قهوه رف.

در حدود 1996-1997 در Coffee Bean ، اولین کافی شاپ در مسکو ایجاد شد. Coffee Bean به عنوان فروشگاهی که دانه های قهوه را می فروخت ، به مشتریان خود فرصت داد تا قهوه ای را که قصد خرید آن را دارند امتحان کنند.

یکبار یک مشتری دائمی از باریستاها خواست چیزی ویژه برای او بسازند. آنها یک نوشیدنی قهوه با خامه و شکر وانیل تهیه کردند. نام مشتری رافائل بود ، بنابراین نوشیدنی به نام او نامگذاری شد.

ویژگی اصلی قهوه راف این است که خامه با اسپرسو و شکر مخلوط می شود ، بنابراین نوشیدنی غلیظ و نرم می شود. مواد اضافی شامل شربت ، شیر ، براندی ، کارامل ، شکلات و … است. قهوه رف معمولاً در فنجان های کاپوچینو یا لاته سرو می شود.

قهوه رف یکی از نوشیدنی های مبهم و مورد اختلاف است. از یک طرف ، فلسفه قهوه به عنوان یک توت را پشتیبانی نمی کند و بیشتر شبیه یک دسر است. از طرف دیگر ، ایده یک کافی شاپ را ایجاد می کند که دنج ، خوشامد گویی و آماده برای فردی است.

 

ویژگی قهوه روسی

قهوه روسی به دلیل ترکیب منحصر به فردی که دارد بسیار ویژه است و با سایر قهوه‌ های موجود با شیر و خامه تفاوت دارد زیرا تمام ترکیبات آن به هم می ‌پیوندند و جداگانه نیستند. سطح آن چنان ابریشمی است که به نظر می رسد اگر یک پر بالای آن گذاشته شود به سادگی می‌ چرخد! علاوه بر این، قهوه راف بهترین گزینه برای فصل زمستان و زمان یخ زدگی است.

بسیاری از باریستاها به سلیقه خود ادویه‌ ها یا مواد اضافی دیگری شامل شربت، شیر، براندی، کارامل، شکلات و غیره را به این قهوه روسی اضافه می ‌کنند، البته به هیچ عنوان مواد اصلی و روش تهیه آن را تغییر نمی‌ دهند.

مواد تشکیل دهنده قهوه روسی:

  • یک شات اسپرسو معادل 30 میلی‌ لیتر
  • 100 میلی لیتر خامه
  • یک قاشق غذا خوری شکر ساده معادل 5 گرم
  • یک قاشق غذا خوری وانیل معادل 5 گرم

طرز تهیه:

قبل از هر چیز اسپرسو را آماده کرده سپس با خامه و شکر و وانیل کاملاً بهم می‌ زنند بعد به وسیله دستگاه اسپرسو ساز به آن بخار می‌ دهند تا تبدیل به یک نوشیدنی غلیط و یکدست شود. در انتها آن را در فنجان سرو ریخته و مقداری خامه روی آن قرار می ‌دهند. قهوه روسی را معمولاً در فنجان های کاپوچینو یا لاته سرو می‌ کنند.

تفاوت بین کافی راف ، لاته و کاپوچینو

در لاته و کاپوچینو از شیر بخار داده شده استفاده می ‌شود و سپس اسپرسو را اضافه می ‌کنند اما در کافی راف اسپرسو و خامه و شکر و وانیل را با هم زده و در نهایت به آن بخار داده می‌شود.

نکات مهم:

  • به جای اسپرسو می‌ توانید از هر قهوه قوی دیگری هم استفاده کنید.
  • معمولاً چربی خامه از 10 درصد نباید کمتر باشد.
  • از وانیل شکری یا شربت وانیل هم می ‌توانید استفاده کنید.
  • اگر طعم وانیل برای شما تکراری است با رنده کردن پوست لیمو، پرتقال یا حتی شیره اسطوخودوس می ‌توانید طعم ‌های جدید ایجاد کنید.
  • برای تزیین بیشتر راف کافی از شکلات رنده شده، پودر شکلات یا کاکائو بر روی خامه هم می ‌توانید استفاده کنید.
اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه ترک

تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به

تفاوت کافی میکس و کاپوچینو

کاپوچینو چیست؟ کاپوچینو یک نوشیدنی از خانواده قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شکر و شیر درست شده است. اگر در درست کردن این نوشیدنی

کلد برو

کلد برو یا قهوه دمی سرد در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به

راف کافی

قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ،

کمکس

تاریخچه کمکس یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه