وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر اشتباه می گیرند ولی  لازم است بدانید که در وایت چاکلت شما ذرات غیر چربی کاکائو را مشاهده نخواهید کرد. وانیل و یا طعم دهنده های دیگر را به وایت چاکلت اضافه می کنند تا تنوع در مزه داشته باشد.

تفاوت وایت چاکلت با هات چاکلت:

جالب است بدانید که اغلب افراد وایت چاکلت را با هات چاکلت اشتباه می گیرند اما تفاوت هایی میان این دو وجود دارد.  اولین و بارزترین تفاوتی که میان این دو وجود دارد، در رنگ آن ها است. برای تهیه وایت چاکلت از کاکائوی سفید و برای تهیه هات چاکلت از شکلات کاکائویی استفاده می شود به همین دلیل رنگ یکی سفید و دیگری قهوه ای می شود. این دو نوشیدنی لذیذ و خوشمزه است که در فصل زمستان می توانید از نوشیدن هر کدام لذت ببرید.

برای اینکه وایت چاکلت شما بسیار لذیذ، خوشمزه و از نظر ظاهری نیز همانند نوشیدنی های بیرون بشود، لازم است چند نکته را رعایت کنید:

  • حرارتی که برای تهیه وایت چاکلت لازم است، باید ملایم باشد. به هیچ عنوان عجله نکنید. اجازه دهید با حرارت کم به خوبی قوام بیاید.
  • در حین آماده شدن نوشیدنی، چندین بار آن را هم بزنید تا شکلات به مرور زمان حل شده و ذرات آن داخل مایع ته نشین نشود.
  • پیشنهاد ما به شما این است که حوصله به خرج داده و از تکه های شکلات سفید استفاده کنید و به سراغ پودر شکلات سفید نروید. نتیجه این دو را در کیفیت نهایی نوشیدنی شاهد خواهید بود.
  • در استفاده از رنگ های خوراکی زیاده روی نکنید. برای مثال اگر قرار است از رنگ صورتی استفاده کنید، به مقدار کم باشد به حدی که مایع کمی گلبهی رنگ بشود.
  • دقت کنید که در استفاده از وانیل نیز نباید زیاده روی کرد چون عطر وانیل غالب شده و نوشیدنی عطر اصلی خود را از دست خواهد داد. طبق همان دستوری که ارائه کردیم عمل کنید.
اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه