دانه قهوه اندونزی

اندونزی سومین تولید کننده و صادر کننده ی قهوه در جهان است و بعد از برزیل و ویتنام، سهم عمده ای در عادت قهوه نوشی روزانه ی مردم دنیا دارد. کشت قهوه در اندونزی در قرن ۱۸ یعنی زمانی که این کشور مستعمره ی هلند بود آغاز شد. از همان زمان مردم این کشور دریافتند که سرزین آن ها از نظر جغرافیایی و آب و هوایی بهترین منطقه برای کشت و زرع قهوه است. کم کم کشت قهوه در این کشور آن قدر زیاد شد و گسترش یافت که در سال ۲۰۱۳ این کشور توانست ۶۶۰ هزار تن قهوه تولید کند  و ۴۱۴ هزار تن از آن را صادر نماید. می توان گفت حدود ۷۰ درصد از قهوه ی تولید شده در اندونزی به کشورهای دیگر صادر می شود که در میان آن ها ژاپن، آفریقای جنوبی، آمریکا و شرق اروپا بیشترین طرفداران این قهوه هستند. جالب است بدانید که مصرف سرانه ی قهوه در خود کشور اندونزی نیز بسیار بالا است و هر فرد سالانه حدود ۵۰۰ گرم قهوه مصرف می کند.

از جمله این ویژگی ها می توان به اسیدیتی پایین و بادی سنگین این قهوه اشاره کرد که آن را به قهوه ای تبدیل کرده که بتوان آن را با قهوه هایی با اسیدیتی بالا (مانند قهوه های آمریکای مرکزی و شرق آفریقا) ترکیب کرد. این قهوه به دو نوع عربیکا و روبوستا تولید می شود و مورد اول ۲۵ درصد و مورد دوم ۷۵ درصد تولید قهوه اندونزی را پوشش می دهد.

قهوه اندونزی جاوه

دانه قهوه اندونزی در اکثر مناطق این کشور کشت می شود و از جمله این مناطق می توان به سولاوسی، بالی و  پاپوآ اشاره کرد. در میان تمامی مناطقی که در اندونزی به کشت و عرضه ی قهوه مشغول هستند قهوه اندونزی جاوه طرفداران خاص خود را دارد. جاوه یا جاوا یکی از بزرگترین مجمع الجزایرهای اندونزی و یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان قهوه در تمام مناطق اندونزی است. قهوه عربیکا جاوه نسبت به سایر انواع دیگر قهوه مشهورتر بوده و این منطقه بهترین شرایط محیطی را برای پرورش این نوع قهوه دارد. قهوه اندونزی جاوه را می توان به مدت ۲ تا ۳ سال انبار کرد تا با این کار عطر و طعم قوه قوی تر گردد. ذخیره ی قهوه در این منطقه به این صورت است که مقداری قهوه تولید شده را در گونی های کرباسی ریخته و حتی تا ۵ سال نگهداری می کنند. در اسن مدت قهوه را هوا می دهند، گردگیری می کنند و هم می زنند. طی مرور زمان دانه های سبز رنگ قهوه به دانه های قهوه ای روشن تبدیل می شوند و طعمشان نیز قوی تر و ترشی آن ها کمتر می شود. همچنین در این مدت بادی آن ها غلیظ و شربتی می شود و طعم های مختلفی به خود می گیرد. این قهوه های کهنه را به نام های دولیت کهن سال، قهوه ای کهن سال و جاوه ی کهن سال اسم گذاری می کنند. البته باید گفت که قهوه اندونزی جاوه نسبت به قهوه های سایر مناطق مانند سوماترا و سولاوسی جان کمتری دارد اما قطعا سبک تر و خالص تر است و رنگ روشن تری دارد. روشن بودن رنگ قهوه اندونزی جاوه به دلیل روش فرآوری و روش های خشک کردن آن است. بهترین کیفیت قهوه اندونزی جاوه شیرین، با رایحه ای سبک و سیال با رگه هایی از ادویه، وانیل و مغزها را دارد. اما نوع بی کیفیت آن به وضوح کهنگی خود را نشان داده که نتیجه ی همان رطوبتی است که گاها بعد از خشک کردن در قهوه باقی می ماند و این عمل نیمه کاره رها می شود.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه