اوگاندا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه روبوستا در جهان است. همچنین در مناطق مرتفع این کشور، در مناطق آتشفشانی که غنی از مواد مغذی است عربیکا نیز رشد می‌کند که مهمترین آنها در دامنه کوه الگون در مرز با کنیا و در دامنه کوه روونزوری ، معروف به “کوههای ماه” در مرز با جمهوری دموکراتیک کنگو است. مقداری قهوه عربیکا نیز در منطقه غرب نیل در شمال غربی این کشور کشت می شود.

 

چه چیزی باعث شده قهوه اوگاندا این چنین مورد توجه قرار گیرد

این کشور زمین های حاصلخیزی برای کشت قهوه دارد. در دهه های گذشته، درگیری‌های مسلحانه باعث شده صنعت این کشور دچار مشکل شود – به ویژه در منطقه تولید کننده رود نیل در دهه 90. با این حال، این کشور دارای زمین‌های بسیار حاصلخیز و دارای خاک آتشفشانی و بارندگی فراوان است. بخش های خاصی از این کشور دو برداشت دارد: آوریل تا ژوئن و اکتبر تا فوریه.

دنی بی، قهرمان باریستا در امارات متحده عربی 2016 ، می گوید که شرایط متنوع اوگاندا طیف گسترده ای از طعم‌ها را ایجاد می کند. وی گفت: “فراوانی باران باعث می شود كه قهوه‌های اوگاندا دارای طعم‌های بسیار لذیذتری نسبت به دیگر قهوه‌ها داشته باشند.

عربیکا در سه منطقه رشد می‌کند: کوه الگون در شرق، کوه های روانسوری در جنوب غربی و غرب نیل.

کوه الگون

کوه الگون در مرز شرقی این کشور با کنیا قرار دارد و در واقع دارای یکی از قدیمی‌ترین آتشفشانها در آفریقا است. مزارع قهوه در طرفین آن پراکنده شده است. منطقه بوگیسو در دامنه های غربی کوه الگون به ویژه به دلیل داشتن قهوه های دشت‌تر معروف است.

غرب نیل

منطقه غربی نیل در شمال غربی اوگاندا واقع شده و به دلیل بارش زیاد باران و طعم خاصی که قهوه‌ها دارند( طعمی شبیه به مرکبات ) مشهور شده‌اند.

کوه‌های روانزوری

این محدوده که معمولاً به عنوان “کوههای ماه” شناخته می شود ، در مرز جنوب غربی اوگاندا با جمهوری دموکراتیک کنگو قرار دارد. قهوه در دامنه کوههای که دارای خاک آتشفشانی رشد می‌کنند، که همین امر باعث ایجاد یک چربی مناسب برای قهوه می شود

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه