تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به سلیمان باشکوه که سلطان عثمانی بود ، هدیه داد. سلطان سلیمان قهوه را خیلی دوست داشت. در ابتدا ، هنگامی که فقط در نوشیدنی قصر سرو می شد ، به سراسر کشور گسترش یافت.

قهوه ترک غنی ، غلیظ و نوشیدنی دلپذیری است که به آرامی با همراهی خوب از آن لذت می برید. در قوری قهوه ای مسی به جزوه دم می شود که با قهوه آسیاب شده مانند پودر تهیه می شود .ایجاد یک فنجان کامل قهوه ترک راهی عالی برای نشان دادن مهارت های خود در تهیه قهوه است.

روش تهیه قهوه سنتی ترکی قرن ها در سرتاسر خاورمیانه و بالکان مورد استفاده قرار می گیرد و بر حسب منطقه و خانوارها کمی متفاوت است. این کار دشواری نیست ، اما برای به دست آوردن فوم امضای دم کرده قوی نیاز به تمرین دارد.

این نوع قهوه فیلتر نمی شود. در عوض ، قهوه آنقدر آسیاب می شود که شبیه آرد شده و بخشی از نوشیدنی می شود. روش های اندازه گیری نیز متفاوت است: از فنجان سرو برای اندازه گیری آب و یک قاشق چای خوری ظروف غذا برای قهوه و شکر استفاده کنید. می توانید قهوه را با مقادیر مختلف شیرینی دم کرده یا بدون شیرین بگذارید.

قهوه ترک در فنجان هایی به اندازه دیمیتاس با طرفهای بلند سرو می شود که حدود 2/1 اونس را در خود جای می دهند. در حین دم کردن یا بعد از آن هرگز هم زده نمی شود. برخی از افراد دوست دارند آن را با شیر دم کنند و افزودنی های آن (شکر و شیر) همیشه به قابلمه اضافه می شود تا فنجان. با طعم شدید شبیه به یک اسپرسو واقعا غلیظ ، اغلب با یک لیوان آب سرد به عنوان پاک کننده کام سرو می شود. لذت ترکی یک شیرینی محبوب برای خوردن با قهوه است ، اگرچه شکلات جایگزین خوشمزه ای است.

مراحل انجام آن

 

  • مواد لازم برای تهیه قهوه ترک

دو فنجان سرو پر از آب را در جزوه بریزید. قهوه و شکر (در صورت استفاده) را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا قهوه و شکر حل شود. بعد از این مرحله هم نزنید.

دم کردن قهوه سنتی ترکی

جزوه را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از چند دقیقه ، قهوه بالا می آید و کف می کند.

درست قبل از شروع به جوشیدن ،جزوه را از روی حرارت بردارید. فوم را بردارید و کمی به هر فنجان وعده اضافه کنید. جزوه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید دوباره آرام آرام کف کند.

قهوه را به آرامی در فنجان های سرو بریزید تا کف آن به بالا برسد.

بگذارید قهوه چند دقیقه جا بیفتد. سرو کنید و لذت ببرید.

 

  • آیا قهوه ترک قوی تر از اسپرسو است؟
    قهوه ترکی و اسپرسو از نظر طعم و میزان کافئین قوی تر از قهوه معمولی هستند. اگرچه مقایسه این دو کمی متفاوت است. از آنجا که قهوه ترک فیلتر نیست ، طعم قوی تری نسبت به اسپرسو دارد. با این حال ، اسپرسو بیشتر کافئین دارد. یک فنجان 2 اونسی قهوه ترکی دارای حدود 50 میلی گرم کافئین است ، در حالی که همین مقدار اسپرسو (دوبار شلیک) می تواند از 58 تا 185 میلی گرم کافئین متغیر باشد.
اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه ترک

تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به

تفاوت کافی میکس و کاپوچینو

کاپوچینو چیست؟ کاپوچینو یک نوشیدنی از خانواده قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شکر و شیر درست شده است. اگر در درست کردن این نوشیدنی

کلد برو

کلد برو یا قهوه دمی سرد در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به

راف کافی

قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ،

کمکس

تاریخچه کمکس یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه