تاریخچه قهوه در ویتنام

این کشور حدود 17% قهوه دنیا را تامین می‌کند و توانسته با 50 کشور محصولات خود را صادر کند. بیشتر قهوه تولیدی در ویتنام از نوع روبوستا است، که حدود 90% محصولت تولیدی در این کشور از همین محصول است.

از نظر تاریخی، ویتنام یکی از مهمترین کشورهایی است که در زمینه تولید قهوه دخیل است و امروزه دومین کشور تولید کننده قهوه در جهان بعد از برزیل محسوب می‌شود.

تولید قهوه منبع اصلی درآمد ویتنام از ابتدای قرن بیستم است. قهوه در سال 1857 توسط فرانسوی ها به ویتنام معرفی شد و به آرامی به عنوان تولید کننده قهوه در آسیا رشد کرد.

ابتدا در برخی از استانهای شمالی مانند فو‌لی( Phu Ly ) و هانام ( Ha Nam ) کاشته شد. اما به دلیل شرایط خوب آب و هوایی در این کشور دولت تصمیم گرفت در شهرهای مرکزی و شرقی ویتنام نیز کشت قهوه را آغاز کند.هاتین ( Ha Tinh )، نه‌‌آن ( Nghe An )، تان هوا(Thanh Hoa) کوانگ تری(Quang Tri) ، کوانگ بینه(Quang Binh) شهرهایی بودند که مردم آن که چندین سال بعد کشت قهوه را آغاز کردند.

مشخصات قهوه ویتنام

اکثر قهوه تولیدی در ویتنام روبوستا است، که حدود 90% از تولیدات این کشور را در بر می‌گیرد. این نوع قهوه دارای اسیدیته پایین و دارای تلخی بالا است.

 

طعم قهوه ویتنام

قهوه ربوستا ویتنام به دلیل داشتن اسیدیته پایین و تلخی زیاد است که به پلاستیک سوخته شهرت دارد و به دلیل داشتم طعمی قوی معمولاقهوه روبوستا تولیدی در این کشور را با قهوه عربیکا بر طبق درصدی مخلوط می‌کنند.

برداشت قهوه

قهوه در ویتنام در سال‌های اولیه کشت، چندین بار در سال برداشت می‌شد، اما در سال‌های اخیر به دلیل ارزان شدن قهوه و هزینه کوددهی و آبیاری، قهوه را یک بار در سال برداشت می‌کنند.

قهوه در این کشور به صورت سنتی و دستی برداشت می‌شود. کشاورزان پیش از این قهوه‌های رسیده و نرسیده را یکجا برداشت می‌کردند، اما بعدها با افزایش آگاهی افراد، از کیفیت نهایی محصول، سعی می‌کنند دانه‌های قهوه رسیده را برداشت کنند.

در آخر باید بگوییم که در صورت استفاده از قهوه (روبوستا) ویتنامی، به دلیل داشتن طعمی تلخ و زننده، ترجیحا این نوع قهوه را با قهوه عربیکا ترکیب کنید.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه