یکی دیگر ازعیوب دانه قهوه میباشد ، دانه های آسیب دیده کرم خورده میباشد. در کل عیوب دانه های قهوه ممکن است بر اثر عوامل منفی در روند رشد ، برداشت ، و یا فرآوری بوجود بیاید.

همه این عیوب برای سلامتی مضر هستند.

پس در حین انتخاب دانه قهوه باید به این عیوب دقت بیشتری کرد.

دانه های قهوه ای که توسط حشرات مورد حمله قرار میگیرند و این حمله باعث ورود قارچ به درون دانه های قهوه میگردد.

-نمره 4 ( اثر متوسط به بالا برروی عطر و طعم )

-خصوصیات:طعم تخمیری یا بد بو ، عطر و طعم کپک زده ، عطر و طعم ترش

-علل کشاورزی:حشرات به میوه قهوه حمله میکنند.

علل فرآوری: عدم جداسازی دانه های قهوه آفت زده ، حمله حشرات ناشی از شیوه های ضعیف ذخیره سازی.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه