یکی دیگر ازعیوب دانه قهوه میباشد ، دانه های آسیب دیده کرم خورده میباشد. در کل عیوب دانه های قهوه ممکن است بر اثر عوامل منفی در روند رشد ، برداشت ، و یا فرآوری بوجود بیاید.

همه این عیوب برای سلامتی مضر هستند.

پس در حین انتخاب دانه قهوه باید به این عیوب دقت بیشتری کرد.

دانه های قهوه ای که توسط حشرات مورد حمله قرار میگیرند و این حمله باعث ورود قارچ به درون دانه های قهوه میگردد.

-نمره 4 ( اثر متوسط به بالا برروی عطر و طعم )

-خصوصیات:طعم تخمیری یا بد بو ، عطر و طعم کپک زده ، عطر و طعم ترش

-علل کشاورزی:حشرات به میوه قهوه حمله میکنند.

علل فرآوری: عدم جداسازی دانه های قهوه آفت زده ، حمله حشرات ناشی از شیوه های ضعیف ذخیره سازی.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه ترک

تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به

تفاوت کافی میکس و کاپوچینو

کاپوچینو چیست؟ کاپوچینو یک نوشیدنی از خانواده قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شکر و شیر درست شده است. اگر در درست کردن این نوشیدنی

کلد برو

کلد برو یا قهوه دمی سرد در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به

راف کافی

قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ،

کمکس

تاریخچه کمکس یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه