یکی دیگر ازعیوب دانه قهوه میباشد ، دانه های آسیب دیده کرم خورده میباشد. در کل عیوب دانه های قهوه ممکن است بر اثر عوامل منفی در روند رشد ، برداشت ، و یا فرآوری بوجود بیاید.
همه این عیوب برای سلامتی مضر هستند.
پس در حین انتخاب دانه قهوه باید به این عیوب دقت بیشتری کرد.
دانه های قهوه ای که توسط حشرات مورد حمله قرار میگیرند و این حمله باعث ورود قارچ به درون دانه های قهوه میگردد.
-نمره 4 ( اثر متوسط به بالا برروی عطر و طعم )
-خصوصیات:طعم تخمیری یا بد بو ، عطر و طعم کپک زده ، عطر و طعم ترش
-علل کشاورزی:حشرات به میوه قهوه حمله میکنند.
علل فرآوری: عدم جداسازی دانه های قهوه آفت زده ، حمله حشرات ناشی از شیوه های ضعیف ذخیره سازی.