یکی دیگر ازعیوب دانه قهوه دانه های سرما زده میباشد.

در کل عیوب دانه های قهوه ممکن است بر اثر عوامل منفی در روند رشد ، برداشت ، و یا فرآوری بوجود بیاید.

همه این عیوب برای سلامتی مضر هستند.

پس در حین انتخاب دانه قهوه باید به این عیوب دقت بیشتری کرد.

بدیهی است که سرما یا گرمای بیش از حد به مواد غذایی آسیب میرساندو

دانه های قهوه اگر قبل از اینکه به بلوغ برسند در معرض سرما قرار بگیرند، کوتاه تر میشوند.

مانند همه عیوبی که بر روی دانه تاثیرات منفی دارند، عطر و طعم دانه قهوه سرما زده تحت تاثیر منفی قرار میگیرد.

تغییر عطرو طعم ناشی از قرار گرفتن دانه های قهوه ای رشد نیافته در معرض سرما به طوری که سرما زدگی رشد و توسعه گیلاس نارس را متوقف میکند.

جنین بذر میتواند آسیب ببیند و در موارد شدید ، عطر و طعم قهوه از بین میرود.

-نمره 4 ( اثر متوسط به بالا بر روی عطرو طعم )

-خصوصیات : از بین رفتن عطر و طعم قهوه کاهش حس دهانی و کیفیت کلی

-علل کشاورزی : آسیب سرما زدگی دانه های قهوه بر روی درخت به دلیل دماهای پایین اتفاق میوفتد.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه