- ریسترتو : زمانی که شما یک ریسترتو تهیه میکنید ، در واقع شما قهوه غلیظ تر و غنی تر را در فنجان پیش رویتان دارید.ریسترتو خیلی خوب از دستگاه اسپرسو شما بدون ورود خصوصیات تلخ قهوه و با اسیدیته بالا در فنجان ، عصاره گیری میگردد.
از نظر بسیاری از افراد هدف اصلی تهیه خوش طعم ترین نوشیدنی از دانه های قهوه در حین محدود کردن میزان عصاره قهوه به منظور جلوگیری از ایجاد اثرات منفی ناشی از استخراج زیاد است.
اگر عصاره ما طبق دستور العمل توضیح داده شده در بالا کمتر از 34 گرم باشد یک اسپرسو کمتر عصاره گیری شده در فنجان خواهیم داشت که تحت عنوان ریسترتو شناسایی میگردد.