•  ریسترتو : زمانی که شما یک ریسترتو تهیه میکنید ، در واقع شما قهوه غلیظ تر و غنی تر را در فنجان پیش رویتان دارید.ریسترتو خیلی خوب از دستگاه اسپرسو شما بدون ورود خصوصیات تلخ قهوه و با اسیدیته بالا در فنجان ، عصاره گیری میگردد.

از نظر بسیاری از افراد هدف اصلی تهیه خوش طعم ترین نوشیدنی از دانه های قهوه در حین محدود کردن میزان عصاره قهوه به منظور جلوگیری از ایجاد اثرات منفی ناشی از استخراج زیاد است.

اگر عصاره ما طبق دستور العمل توضیح داده شده در بالا کمتر از 34 گرم باشد یک اسپرسو کمتر عصاره گیری شده در فنجان خواهیم داشت که تحت عنوان ریسترتو شناسایی میگردد.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه