•  ریسترتو : زمانی که شما یک ریسترتو تهیه میکنید ، در واقع شما قهوه غلیظ تر و غنی تر را در فنجان پیش رویتان دارید.ریسترتو خیلی خوب از دستگاه اسپرسو شما بدون ورود خصوصیات تلخ قهوه و با اسیدیته بالا در فنجان ، عصاره گیری میگردد.

از نظر بسیاری از افراد هدف اصلی تهیه خوش طعم ترین نوشیدنی از دانه های قهوه در حین محدود کردن میزان عصاره قهوه به منظور جلوگیری از ایجاد اثرات منفی ناشی از استخراج زیاد است.

اگر عصاره ما طبق دستور العمل توضیح داده شده در بالا کمتر از 34 گرم باشد یک اسپرسو کمتر عصاره گیری شده در فنجان خواهیم داشت که تحت عنوان ریسترتو شناسایی میگردد.

 

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه ترک

تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به

تفاوت کافی میکس و کاپوچینو

کاپوچینو چیست؟ کاپوچینو یک نوشیدنی از خانواده قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شکر و شیر درست شده است. اگر در درست کردن این نوشیدنی

کلد برو

کلد برو یا قهوه دمی سرد در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به

راف کافی

قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ،

کمکس

تاریخچه کمکس یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه