در دهه اول 1700میلادی کاپوچینوها به عنوان kapuziner در قهوه خانه های شهر ویندر در کشور اتریش ظاهر شدند. دستور تهیه این قهوه در سال 1805 میلادی به صورت قهوه با کرم و قند توصیف شده و اما از سال 1850 میلادی ادویه جات نیز به این دستورالعمل اضافه گردید. رنگ این نوشیدنی به دلیل شباهت به روباه های کاپوچین باعث شد تا نامش را کاپوچینو بگذارند.

  • کاپوچینو به دو نوع خیس و خشک دسته بندی میشود که باعث سهولت انتخاب شما در انتخاب کاپوچینو مناسبتان میشود.
  • کاپوچینو خیس بدین معنا میباشد که شما میخواهید فوم شیر کمتر و شیر بخار دیده بیشتری در فنجان خود داشته باشید.
  • کاپوچینو خشک برعکس خیس بدین معناست که شما فوم بیشتری را در فنجان خود میپسندید و بدیهی است که اگر فوم شیر زیاد باشد و شیر بخار دیده کمتر باشد نوشییدنی شما خشک تر میشود.

در حالت کلی یم فنجان کاپوچینو از سه قسمت مساوی تهیه میشود. یک اسپرسو کامل،به همان اندازه شیر بخار دیده و در قسمت سوم از فوم شیر هم به همان اندازه استفاده میشود و این نوشیدنی مختص کسانی است که تعادل را در طعم میان شیر و اسپرسو میپسندند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه و لیمو

نوشیدنی قهوه با لیمو چیست؟ قهوه و لیمو دو ماده غذایی رایج و پر مصرف در سراسر دنیا هستند که در بسیاری از آشپزخانه ها

شکلات سفید

وایت چاکلت یا همان شکلات سفید، تهیه شده از کره کاکائو، شیر و شکر است. برخی از افراد این نوع کاکائو را با موارد دیگر

دله قهوه

دله قهوه (به عربی: الدلة)، ظرف مسی که به عنوان قهوه جوش توسط اعراب در اکثر مراسم رسمی و غیررسمی برای تهیه قهوه استفاده می‌شود.دله قهوه یکی از ابزارهای فرهنگی مردم عرب

پیدایش قهوه در ایران

از آنجایی که چایی جز نوشیدنی های بسیار محبوب ایرانیان است، بسیاری از افراد بر این باورند که چایی زودتر از قهوه به ایران وارد

قهوه کلمبیا

تاریخچه قهوه کلمبیا کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه