در دهه اول 1700میلادی کاپوچینوها به عنوان kapuziner در قهوه خانه های شهر ویندر در کشور اتریش ظاهر شدند. دستور تهیه این قهوه در سال 1805 میلادی به صورت قهوه با کرم و قند توصیف شده و اما از سال 1850 میلادی ادویه جات نیز به این دستورالعمل اضافه گردید. رنگ این نوشیدنی به دلیل شباهت به روباه های کاپوچین باعث شد تا نامش را کاپوچینو بگذارند.

  • کاپوچینو به دو نوع خیس و خشک دسته بندی میشود که باعث سهولت انتخاب شما در انتخاب کاپوچینو مناسبتان میشود.
  • کاپوچینو خیس بدین معنا میباشد که شما میخواهید فوم شیر کمتر و شیر بخار دیده بیشتری در فنجان خود داشته باشید.
  • کاپوچینو خشک برعکس خیس بدین معناست که شما فوم بیشتری را در فنجان خود میپسندید و بدیهی است که اگر فوم شیر زیاد باشد و شیر بخار دیده کمتر باشد نوشییدنی شما خشک تر میشود.

در حالت کلی یم فنجان کاپوچینو از سه قسمت مساوی تهیه میشود. یک اسپرسو کامل،به همان اندازه شیر بخار دیده و در قسمت سوم از فوم شیر هم به همان اندازه استفاده میشود و این نوشیدنی مختص کسانی است که تعادل را در طعم میان شیر و اسپرسو میپسندند.

اشتراک گذاری :
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

نوشته های مرتبط

قهوه ترک

تاریخ قهوه ترکی در سال 1543 شروع می شود. اوزدمیر پاشا ، فرماندار یمن ، قهوه مورد علاقه خود را به استانبول آورد و به

تفاوت کافی میکس و کاپوچینو

کاپوچینو چیست؟ کاپوچینو یک نوشیدنی از خانواده قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شکر و شیر درست شده است. اگر در درست کردن این نوشیدنی

کلد برو

کلد برو یا قهوه دمی سرد در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به

راف کافی

قهوه رف: یک نوشیدنی قهوه از روسیه مسکو – روسیه قطعاً به دلیل داشتن قهوه معروف نیست. بیشتر اصطلاحات قهوه از ایتالیا می آید ،

کمکس

تاریخچه کمکس یک قهوه ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش به وسیله پیتر شلمبوم  یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید شما خالی استبرگشت به فروشگاه